Altijd al eens een kijkje achter de schermen in een echte timmerfabriek willen nemen? Binnenkort krijg je de kans tijdens onze open dag. Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws…! 

INNOVATIEVE Conturex Greenline Machine

In onze timmerfabriek werken we met de meest innovatieve CNC-houtbewerkingsmachines: Conturex Greenline. De machine doet het werk, waardoor we op de millimeter nauwkeurig kunnen zagen. We combineren deze moderne technieken met echt vakmanschap van onze timmermannen die zijn opgeleid om deze machine te bedienen.

Op maat gezaagd

In 8 stappen naar het eindresultaat

1. Wat zijn je wensen? Offerte op maat

We brengen als eerste in kaart wat je wensen zijn en maken een calculatie en offerte op maat. We werken voor zowel particulieren als bouwers met bestek-tekening of architecten.

2. Werkvoorbereiding

De details voor de kozijnen worden uitgewerkt en de uiteindelijke instructies worden verstuurd naar de CNC-houtbewerkingsmachine onder barcodes.

3. Productie

Als alles juist is ingesteld gaat het bewakingssysteem aan de slag met de productie van de verschillende onderdelen.

4. Voormontage

Als alle onderdelen klaar zijn, worden ze met behulp van barcodes samengesteld en gelijmd. De basis van de kozijnen is nu klaar.

5. Spuiten

De kozijnen worden in twee lagen van de gewenste kleur en laagdikte voorzien. Alle buitenkozijnen worden standaard in een voorlak gespoten en alle binnen kozijnen in de grondverf.

6. Afmontage

Kozijnen worden voorzien van hang- en sluitwerk, panelen, glaslatten en dorpels. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij ook het glas leveren. Je kunt daarbij kiezen om de kozijnen vanaf fabriek van glas te voorzien of we kunnen het glas plaatsen op locatie.

7. Transport

Na het afmonteren worden de kozijnen klaargezet voor transport. Je kunt ervoor kiezen de kozijnen zelf op te halen op de fabriek of wij kunnen ze afleveren op de gewenste locatie.

8. Finishing touch

Extra optie! Tijd voor de finishing touch: het aflakken. Dit doen onze professionele schilders op locatie. Het grote voordeel hiervan is dat er geen beschadigingen van transport en tijdens de afbouw van de woning meer kunnen ontstaan op de kozijnen.

Alles onder een dak

Waarom is Fema anders? Bij ons vind je alles onder één dak

Omdat Fema een zusteronderneming is van Toon van Aalst Schilders | Stucadoors zijn wij in staat om efficiënt te plannen en kunnen wij onze klanten optimaal ontzorgen. Je bestelt bij ons de kozijnen, wij leveren ze op maat uit en als de woning klaar is, komen wij de kozijnen nog eens netjes afwerken en aflakken.

Ga naar Toon van Aalst

FSC certificaatnummer
SKH – COC – 000576 – BR

Komo Keurmerk

KOMO certificaatnummer
21125/23

Phylum ondernemersportaal hout en bouw