Altijd al eens een kijkje achter de schermen in een echte timmerfabriek willen nemen? Binnenkort krijg je de kans tijdens onze open dag. Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws…! 

Netwerk brabant:
de kozijnen en deuren van fema zijn de duurzamere keuze

“Verduurzaming van huizen en bedrijfspanden gaat vaak hand in hand met nieuwe kozijnen of deuren. Met een weloverwogen keuze is je pand tot in lengte van jaren verzekerd van kwaliteit en uitstraling. Ook op het gebied van duurzaamheid ben je volgens de specialist onderaan de streep het best af met hout. We vragen het Roy van Aalst, oprichter en eigenaar van FEMA Kozijnen | Deuren B.V.”

Lees meer
Houten kozijn

BEDRIJVIG OSS:
Bij fema profiteer je van synergie

Als een klant bij ons kozijnen bestelt, leveren we ze niet alleen af als de woning klaar is, maar we gaan verder: ze worden afgewerkt en afgelakt. En we bieden ook stucwerk, waardoor je efficiënt alle werkzaamheden kunt plannen en op elkaar kunt afstemmen. 

Lees meer
Fema medewerker

WEEKBLAD REGIO OSS:
De onderscheidende kracht van Fema

Bedrijfsleider Dirk Niessen vertelt in Weekblad Regio Oss over de onderscheidende kracht van Fema Kozijnen | Deuren. “We denken op een andere manier dan traditionele kozijnenmakers. Wij hebben een schildersachtergrond en weten daarom hoe we het proces kunnen optimaliseren. Met name het bieden van een totaalplaatje is onze onderscheidende factor.”

Lees meer
Fema Kozijnen fabriek in Herpen

Vakblad Ramen en deuren:
familiebedrijven in vele soorten en maten.

‘Houten kozijnen- en deurenproducent Fema Kozijnen | Deuren in het Noord-Brabantse Herpen is een honderd procent familiebedrijf dat nog maar enkele maanden bestaat. Eigenaren Roy en Daphne van Aalst vertellen over hun plannen en ambities voor de toekomst. 

Lees meer!
Interview Ramen en Deuren