Altijd al eens een kijkje achter de schermen in een echte timmerfabriek willen nemen? Binnenkort krijg je de kans tijdens onze open dag. Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws…! 

MAAK KENNIS MET FEMA KOZIJNEN | DEUREN

Ben je op zoek naar kozijnen voor nieuwbouw of renovatie? Wij maken we gebruik van de nieuwste technieken en zagen we alles tot op de millimeter nauwkeurig voor de perfecte pasvorm. Ook werken we met duurzame, gecertificeerde houtsoorten. Met onze jarenlange schilder ervaring zorgen we voor een vlekkeloze, duurzame afwerking.

ALtijd goede service, ook na de aankoop

Onze enthousiaste medewerkers stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten van de beste hoogwaardige kozijnen en deuren worden voorzien. Wij vinden persoonlijke en duurzame relaties met onze klanten belangrijk en zetten daarom onze goede service ook na aankoop voort.

Fema medewerker

Wij vinden persoonlijke en duurzame relaties belangrijk

Je kunt bij ons rekenen op een gezellige werksfeer, een prima arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO en interessante mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Want wij geloven dat we alleen met tevreden medewerkers ook tevreden klanten krijgen. Zo halen we het beste uit elkaar!

Wij gaan voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. Kom jij ons daarbij helpen?

Bekijk onze vacatures

FSC certificaatnummer
SKH – COC – 000576 – BR

Komo Keurmerk

KOMO certificaatnummer
21125/23

Phylum ondernemersportaal hout en bouw