PROJECT RIDDERKERK

Bovenwoning? Geen probleem!

Voor het renovatieproject van een appartement gelegen in Ridderkerk hebben wij een aanzienlijke bijdrage geleverd door het leveren van een nieuwe schuifpui en diverse binnenkozijnen, inclusief afgehangen deuren.

Deze elementen zijn door ons zorgvuldig vervoerd naar de locatie, waarna ze met behulp van een kraan naar het dak zijn getild. Eenmaal op locatie, heeft onze vertrouwde partner, Toon van Aalst schilders, zich ontfermd over de afwerking van de kozijnen. Dit alles is uitgevoerd met een hoge mate van professionaliteit en aandacht voor detail, waarbij de tevredenheid van de klant onze hoogste prioriteit was.

Project Ridderkerk
Ridderkerk
Deuren afhangen

Project herpen

Deze woning kan er weer járen tegen!

De nieuwe eigenaar van dit bestaande huis in Herpen is begonnen aan een volledige renovatie en verbouwing. Hij heeft Fema Kozijnen | Deuren ingeschakeld om alle raamkozijnen en voor- en achterdeuren volledig te vernieuwen.

De kozijnen werden in onze timmerfabriek gezaagd en gespoten. Nadat we de kozijnen netjes hebben geplaatst verzorgden wij ook nog het aflakken op locatie.

Op deze manier weet je zeker dat er geen beschadigingen meer ontstaan tijdens het plaatsen.

Raamkozijn project Herpen
Achterdeur project Herpen
Voordeur met kozijn Herpen

Project bemmel

Duurzaam én afgewerkt

In Bemmel hebben we een volledige woning voorzien van nieuwe kozijnen, uitgerust met hoogrendementsglas HR++. Zowel de kozijnen als het HR++ glas zijn door ons geleverd. We hebben nauw samengewerkt met de klant om aan hun specifieke wensen te voldoen, waaronder het beslag voor de deuren.

Daarnaast hebben we bijpassende inzethorren geleverd voor de draaikiepramen, perfect afgestemd op de kleur van de kozijnen. Voor een naadloze beveiliging hebben we het project afgerond met een sluitplan dat voorziet in gelijksluitende cilinders door de hele woning.

Project Bemmel
Kozijnen met FSC Keurmerk

FSC certificaatnummer
SKH – COC – 000576 – BR

Komo Keurmerk

KOMO certificaatnummer
21125/23

Phylum