Altijd al eens een kijkje achter de schermen in een echte timmerfabriek willen nemen? Binnenkort krijg je de kans tijdens onze open dag. Houd onze website en socials in de gaten voor meer nieuws…! 

Je hebt familiebedrijven in vele soorten en maten.

Houten kozijnen- en deurenproducent FEMA in het Noord-Brabantse Herpen, een honderd procent familiebedrijf dat nog maar enkele maanden bestaat. Eigenaren zijn Roy en Daphne van Aalst. Het bedrijf dankt zijn naam aan de eerste twee letters van de voornamen van het nageslacht, dochter Fenne en zoon Mads.

Interview Ramen en Deuren
Timmerfabriek in Herpen

Synergie tussen schilderwerk en kozijnen

“We spuiten in de fabriek de voorlak op de kozijnen. Na montage lakken onze schilders de kozijnen, ramen en deuren op locatie af. Dan zie je al waar de synergie zit. Als we kozijnen voor renovatiewerken en bij particulieren leveren, monteert onze eigen timmerman de kozijnen en doen we het stucwerk er ook graag bij,” vertelt Roy.

Daphne: “Perfectie in maatwerk heet dat bij FEMA en dat sluit weer mooi aan op hoe we ons met onze andere activiteiten positioneren. Onze klanten zijn aannemers van klein tot groot, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, particulieren – kortom iedereen die kwalitatieve kozijnen, ramen en deuren wil hebben die aan alle eisen voldoen.”

Wil je het hele artikel lezen?

Een inspirerend interview in “Ramen en Deuren” met Roy van Aalst en Daphne Lowies, eigenaren van Fema Kozijnen | Deuren. 

Bekijk het hele artikel